Diensten en contact

Wij helpen u graag verder

ONTWERPBUREAU VOOR INTERIEURARCHITECTUUR

Kobalt is een creatief bedrijf gespecialiseerd in interieurarchitectuur. We bieden gepersonaliseerd maatwerk van West-Vlaamse makelij, unieke en waardevolle materialen, sterk doorgedreven detaillering en een persoonlijke begeleiding doorheen het hele project. Zowel standaard -als maatwerkoplossingen, telkens met de hoogste afwerkingsgraad. Totaalconcepten van ontwerp tot oplevering: keukens, badkamers, leefruimtes, kantoren, winkels, horeca,... De beste vakmensen onder één dak. We vormen een op elkaar ingespeeld team met jarenlange ervaring die het geheel feilloos kunnen realiseren. Vanuit een sterke organisatie en volgens de vooropgestelde planning en budget, verwezenlijken wij uw dromen.

WEBSHOP

Als interieurarchitecten houden we ervan om ons te verdiepen in de wereld van licht, kleur, textuur en materialen. Op onze webshop bieden we een zorgvuldig uitgekozen collectie meubelen, verlichting en home accessoires aan. We vinden het belangrijk om te werken met producenten waar we zelf het volste vertrouwen in hebben.

EVENTS

Met een reeks toffe events willen we mensen, merken en stijlen met elkaar verbinden. 

Email: [email protected]

Telefoon: +32 50 65 90 09
Showroom in Brugge: Generaal Lemanlaan 180, 8000 Brugge
Openingsuren: dinsdag t.e.m. zaterdag 9-12u30 14u-18u30
Gesloten op zondag en maandag.

Company details

Generaal Lemanlaan 180
8310 Assebroek
België
dinsdag - zaterdag 9u-12u30 en 14u-18u30

Neem contact op

* Verplichte velden

CONTACT

Spring eens binnen of maak een afspraak. Onze showroom is open van dinsdag t.e.m. zaterdag tussen 9u - 12u30 en 14u - 18u30.

KOBALT

Generaal Lemanlaan 180

+32 50 65 90 09
contacteer ons